- 4 dunne struikjes witlof
- zout, versgemalen peper
- 4 plakken ham
- 4 eetlepels créme fraîche
- 1 ei
- 50 gram geraspte belegen Goudse Kaas
Maak de witlof schoon en kook de struikjes in 10 á 15 minuten gaar in ruim kokend water met zout.
Laat de struikjes in een vergiet uitlekken.
Omwikkel de struikjes met een plak ham en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Klop intussen in een kom het ei los
met de crème fraîche, zout en peper naar smaak en de geraspte kaas. Schep het kaasmengsel over de struikjes witlof.
Zet de schaal op een rooster in het midden van de oven tot de bovenkant van het gerecht mooi goudbruin is (ca. 25 minuten)
Lekker met aardappelpuree of opgebakken aardappeltjes
Lekker met aardappelpuree of opgebakken aardappeltjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten