4 maart 2013

Gevulde champignons

4 personen    40 min.
door Edwin
  • 3 grote champignons per persoon
  • ricotta
  • Parmezaanse kaas (vers geraspt!)
  • olijfolie
  • 1 chili pepertje
  • het sap van 1 citroen
  • zout en peper
  • oregano
Maak de champignons schoon en verwijder het steeltje, zodat de champignon hol is.
Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie en wat zout en peper.
Plaats de champignons op een bakplaat.
Meng de ricotta met het fijn gesneden chili pepertje en het citroensap tot de ricotta gebroken is. Voeg daarna de oregano en een handvol geraspte Parmezaanse kaas toe.
Vul de champignons met het kaasmengsel en plaats ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C.
Serveer de champignons op een bedje van rucola en bestrooi ze met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Geen opmerkingen: