19 maart 2013

Spaghetti met tonijnsaus

4 personen    30 min
door Alyt


  • 350 gr spaghettti
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 el olijfolie
  • 1 blikje tonijn (á 185 gr)
  • 1 pakje Tomato Frito (Heinz, 375 ml)
  • zout, peper

Spaghetti koken volgens de gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen. 
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. 
Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden.
Olie verhitten en de ui, paprika en bleekselderij al omscheppend ca. 5 minuten bakken.
Tonijn laten uitlekken en bij de groente voegen.
Tomato Frito toevoegen. De saus nog ca. 5 minuten verwarmen. 
Op smaak brengen met zout en peper.
Deze spaghetti is lekker met een frisse salade van bijv. kropsla of komkommer.
Tomato Frito is een wat zoete tomatensaus. Het kan ook vervangen worden door een pakje gezeefde tomaten en wat suiker.

Geen opmerkingen: