- 1 pakje diepvriesspinazie (400 gr.)
- 3 dl melk
- 1 zakje pureepoeder
- klontje boter, 1 el bloem
- 2 eieren
- scheutje room
- zout
- peper
- ketchup
- bladerdeeg
- paneermeel
- ev. geraspte kaas
Ontdooi de spinazie in de melk. Voeg pureepoeder toe tot je een stevig mengsel hebt.
Beboter een springvorm en bestuif deze met bloem. Bekleed de springvorm met bladerdeeg.
Doe het spinazie-puree mengsel er in.
Klop de eieren met de room, zout en peper naar smaak, en een scheut
tomatenketchup. Spreid dit mengsel over de spinazie en bedek met
paneermeel en ev. geraspte kaas.
Bak in de oven ong. 20-30 minuten, totdat de taart lekker ruikt en goudbruin gebakken is.
Gebakken spekjes, gesneden ham of paprika kunnen door de spinazie gemengd worden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten