- 1 duobak aardappelschijfjes (700 gr)
- 2 courgettes, in plakken
- 2 pakjes schouderham dikke plak (á 155 gr), in reepjes
- 2 rode uien, in partjes
- 1 pot Aardappel Anders Bacon Ui (390 ml, Campbell’s)
- 75 gr gemalen jonge kaas
- ruime ovenschaal (inhoud minstens 2 liter)
Verwarm de oven voor op 200° C.
Meng de aardappelschijfjes, de courgette, de ham en de uipartjes in
een ruime kom. Voeg de saus Aardappel Anders en de kaas toe. Schenk 50
ml warm water in de pot, schud de pot krachtig en voeg het water toe aan
het mengsel. Schep alles goed door elkaar en schep het mengsel in de
ovenschaal.
Zet de schaal in de oven en bak het gerecht goudbruin en gaar in 40
minuten. Dek de schaal af met aluminiumfolie als de ovenschotel de
donker wordt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten