18 april 2013

Aziatische rundvleesschotel

4 personen    30 minuten
toegevoegd door Alyt
bron: Allerhande
  • 1 Chinese kool
  • 1/2 zakje verse peterselie (à 30 g)cas
  • 50 g ongezouten cashewnoten
  • 300 g pandanrijst 
  • 2 el zonnebloemolie
  • 400 g runderreepjes 
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 kuipje boemboe rendang vlees (125 g)
  • 1 zak peen julienne
Kool in repen snijden. Peterselie fijnsnijden. Cashewnoten grof hakken.
Rijst koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Cashewnoten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op de pan 15 minuten laten staan.
Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken.
Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen.
Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 minuten laten stoven.

Geen opmerkingen: