18 april 2013

Fusilli met zalm en snijbonen

4 personen     20 minuten
door Alyt
bron: Allerhande
  • 350 gr fusilli
  • 400 gr verse snijbonen
  • 2 uien
  • 40 gr boter
  • 40 gr bloem
  • 250 ml water
  • 250 ml melk
  • bouillonpoeder
  • peterselie, bieslook
  • kookroom
  • 1 blik roze zalm (418 gr) of tonijn of hamreepjes
Kook de fusilli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snij de snijbonen in ruitjes van 1 cm en kook ze in water gaar.
Bak de ui in de boter, voeg daarna de bloem en roer goed door elkaar. Voeg in één keer de koude melk en het water toe en roer tot het mengsel kookt en de saus gebonden is.
Roer de zalm door de saus. Maak de saus op smaak met bouillonpoeder, peterselie en bieslook. Voeg tot slot een scheutje kookroom toe.
Meng de saus en de snijbonen door de fusilli.

Geen opmerkingen: