18 april 2013

Lasagne met courgette en tonijn

4 personen     50 minuten
toegevoegd door Alyt
bron: Allerhande
  • 2 courgettes (ca. 600 g)
  • 2 blikjes tonijn in olie (à 185 g)
  • 3 el olijfolie
  • 1 pot sugo traditionele (pastasaus, 470 g)
  • 1 pakje béchamelsaus (100 g)
  • 500 ml halfvolle melk
  • 200 g lasagnebladen
  • 1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)
Oven voorverwarmen op 200ºC.
Courgettes wassen en in plakjes snijden.
Tonijn laten uitlekken.
Olie verhitten in braadpan en courgette in ca. 4 minuten bakken. Tonijn en sugo toevoegen en ca. 2 minuten mee verwarmen.
Béchamelsaus met melk bereiden volgens de aanwijzingen op het pakje.
Laagje sugo-groentemengsel in ovenschaal gieten. Hierop laagje lasagnebladen leggen en laagje béchamelsaus gieten.
Nog twee keer herhalen. Bestrooien met kaas.
In midden van oven lasagne in ca. 30 minuten gaar en lichtbruin laten worden.

Geen opmerkingen: