18 april 2013

Pestospaghetti met tonijn en courgette

4 personen    20 min
toegevoegd door Edwin
bron: Allerhande
  • 400 g spaghetti
  • 1 ui
  • 2 courgettes
  • 2 eetlepels (olijf)olie
  • 1 pak tonijnstukken in water (3 blikjes a 80 g)
  • 1/2 zakje peterselie
  • 6 eetlepels rode pesto
  • 1 bekertje crème fraîche
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken.
Ui pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui fruiten. Courgette toevoegen en 5 min. bakken.
Tonijn laten uitlekken. Peterselie fijn knippen. Tonijn, pesto en crème fraîche toevoegen en saus door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen.
Spaghetti met saus serveren en met peterselie bestrooien.
Lekker met komkommersalade.

Geen opmerkingen: