- 2 bakjes basmatirijst 1 minuut (a 150 g)
- 3 eetlepels olie
- 1 rode peper, in fijne ringetjes
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 400 g kipfilet, in blokjes
- 2 eetlepels gembersiroop
- 2 zakken grofgesneden wokgroenten (a 400 g)
- 1/2 zakje koriander (a 15 g), fijngesneden
Verhit 2 eetlepels olie in een wok en bak al omscheppend op hoog
vuur de peper en knoflook even aan. Schep de kip erbij en bak die rondom
bruin. Breng op smaak met zout en gembersiroop.
Schep de kip uit de pan. Verhit 1 eetlepel olie in de pan en bak al
omscheppend de wokgroenten in 5 minuten gaar. Roerbak de kip nog 1
minuut mee.
Bestrooi met verse koriander en serveer met de rijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten