16 april 2013

Prei-pestostamppot met chorizo

4 personen    20 min
door Edwin

  • 1 bakje cherrytomaten (250 g)
  • 1 chorizoworst (250 g)
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 zak gesneden prei (300 g)
  • 1 pak puree voor stamppot (2 zakjes, 224 g)
  • 3 eetlepels pesto rosso (pot a 185 g)
Tomaten wassen en in partjes snijden. Chorizo in blokjes snijden. 
In pan margarine verhitten en prei op laag vuur in ca. 5 min. gaar stoven. 
Puree volgens aanwijzingen op verpakking bereiden.
In koekenpan met anti-aanbaklaag chorizo 2 min. zachtjes bakken. 
Tomaat toevoegen en geheel 1 min. verwarmen.
Prei en pesto door puree scheppen. 
Stamppot over vier borden verdelen en chorizo-tomaatmengsel erbovenop scheppen.
 
Ook lekker zonder cherrytomaatjes

Geen opmerkingen: