- 1 zak peen julienne (150 gr)
- 75 ml sinaasappelsap
- 1 teen knoflook, gepeld
- 200 gr Griekse yoghurt (beker 500 gr)
- 3 el olijfolie
- 2 schaaltjes groenteballetjes (á 210 gr, Tivall)
- 1 pak shoarmabroodjes (8 stuks)
- 1 zak ijsbergsla (200 gr)
Pers de andere halve teen uit boven de yoghurt, roer door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de groenteballetjes in 4-5 minuten rondom gaar.
Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster.
Snijd de broodjes open, beleg ze met wat ijsbergsla en de
vegetarische balletjes. Garneer elk broodje met een lepel
knoflookyoghurt.
Roer de rest van de knoflookyoghurt om met de rest van de olie en
een eetlepel water en schep dit door de rest van de ijsbergsla.
Serveer de shoarmabroodjes met de wortel-sinaasappelsalade en de ijsbergsla.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten