16 april 2013

Spinazietaart

4 personen    60 min
door Edwin 


  • 1 pak spinazie á la créme (diepvries 450 g)
  • 5 plakjes bladerdeeg (diepvries)
  • 4 eieren (M)
  • 1 schaaltje rundergehakt (ca. 200 g)
  • 1 zakje gemalen pittige kaas (150 g)
  • boter om in te vetten

Spinazie en deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4.
Taartvorm invetten en bekleden met deeg.
Eieren los kloppen met zout en peper.
In koekenpan met anti-aanbaklaag gehakt rul bakken. Pittig op smaak brengen met zout en peper. 
Gehakt, eieren en kaas door spinazie roeren. Vorm vullen met spinaziemengsel.
Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar en goudbruin bakken.
Lekker met groene salade met yoghurtdressing.

Geen opmerkingen: