- 1 pak spinazie á la créme (diepvries 450 g)
- 5 plakjes bladerdeeg (diepvries)
- 4 eieren (M)
- 1 schaaltje rundergehakt (ca. 200 g)
- 1 zakje gemalen pittige kaas (150 g)
- boter om in te vetten
Spinazie en deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Oven
voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4.
Taartvorm invetten en bekleden
met deeg.
Eieren los kloppen met zout en peper.
In koekenpan met
anti-aanbaklaag gehakt rul bakken. Pittig op smaak brengen met zout en
peper.
Gehakt, eieren en kaas door spinazie roeren. Vorm vullen met
spinaziemengsel.
Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar en goudbruin bakken.
Lekker met groene salade met yoghurtdressing.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten