21 oktober 2013

Andijvie-stamppot met tomaat en radicchio

4 personen    30 minuten
toegevoegd door Alyt
bron: Allerhande
  • 1 kg kruimige aardappelen
  • 1 Gelderse rookworst (350 g)
  • 40 g pijnboompitten
  • 100 ml melk
  • 600 g stamppotmix andijvie met tomaat en radicchio (2 zakken)
  • 125 g verse rode pesto (bakje)
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
Bereid ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin.
Verwarm de melk in een steelpan.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de melk en de stamppotmix toe. Verwarm 2 min. al roerend op hoog vuur.
Roer de pesto erdoor.
Bestrooi de stamppot met de pijnboompitten en serveer met de worst.

Geen opmerkingen: