16 februari 2016

Havermoutrepen met cranberry en pistachenoten

30 minuten
Toegevoegd door Alyt
  • 250 gr havermout
  • 150 ml honing
  • 125 gr gedroogde cranberries
  • 5 el geraspte kokos
  • 50 gram ongezouten pistachenoten (grof gehakt)
  • 3 el geraspte amandelen (of amandelmeel)
  • 30 gram basterdsuiker (optioneel)
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Doe alle droge ingrediënten bij elkaar in een kom. Roer alles goed door elkaar.
Voeg nu de honing toe en kneed alles met de handen goed door elkaar.
Bekleed een rechthoekig bakblik met een hoge rand met bakpapier.
Vul het bakblik met het havermoutmengsel en druk het goed en gelijkmatig aan met een lepel.
Zet het bakblik ongeveer 10 minuten in de oven.
Laat de koek afkoelen en snijd daarna in repen.

Geen opmerkingen: