8 maart 2018

Stamppotje met spinazie en geitenkaas

2 personen    30 minuten
Toegevoegd door Alyt
Bron: Chickslovefood


  • 500 gram zoete aardappelen
  • 100 gram verse spinazie
  • 100 gram harde geitenkaas
  • 50 gram zongedroogde tomaatjes
  • een handvol gehalveerde walnoten
Schil de aardappelen en snijd ze in grove stukken. Kook de aardappelen zo'n 25 minuten in een pan met een bodem water.
Snijd ondertussen de spinazie en de tomaatjes in reepjes en de geitenkaas in blokjes.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze beginnen te kleuren (zo'n 3 minuten).
Zodra de aardappelen zacht zijn, giet je ze af. Bewaar een scheutje van het kookvocht.
Prak de aardappelen fijn en maak smeuïg met het scheutje kookvocht en een flinke scheut olie. Je kunt ook olie uit het potje van de tomaatjes nemen. Dat is lekker kruidig!
Meng nu de spinazie, tomaatjes en geitenkaasblokjes door de gestampte aardappelen.
Breng eventueel op smaak met wat zout en peper. 
Strooi de walnoten over de stamppot.

Geen opmerkingen: