toegevoegd door Jiska
bron: Allerhande
- 1/2 bakje pijnboompitten (à 80 g)
- 300 g schelpjespasta
- 3 el olijfolie
- 2 tenen knoflook, in plakjes
- 1 aubergine, in blokjes
- 1 rode paprika, in blokjes
- 300 g trostomaten
- 3 el Griekse yoghurt
- 1 tl chilipeper
- 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 bakje basilicum (15 g), blaadjes gescheurd
2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Bak de knoflook 20 sec. Voeg de aubergine toe en bak 3 min. Doe de paprika erbij en bak 3 min. mee. Voeg de tomaat toe en bak 2 min. mee. Voeg de yoghurt, chilipeper en de Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3. Schep de pasta door de saus. Verdeel over vier diepe borden en strooi de pijnboompitten en de basilicum erover.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten