23 februari 2015

Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie

4 personen    20 minuten
toegevoegd door Alyt
bron: Allerhande
  • 400 gram tagliatelle
  • 1 schaaltje seizoensmelange (paddestoelen, 150 gram)
  • 1 bakje oesterzwammen (150 gram)
  • 6 eetlepels olijfolie met witte truffelaroma (fles 250 ml)
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 teen knoflook (fijngesneden)
  • 8 gedroogde tomaatjes op olie (fijngesneden)
  • 1 zak verse spinazie (300 gram)
  • 1 zakje geschaafde Parmezaanse kaas (40 gram)
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing.
Maak de paddestoelen schoon en snijd in plakjes.
Verhit 3 el olie in de wok. Bak de ui en knoflook 1 min. Voeg de paddestoelen toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomaat en de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Schep de rest van de olie door de afgegoten tagliatelle.
Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Strooi de kaas over de tagliatelle.
Lekker met een tomatensalade met balsamicodressing.

Geen opmerkingen: