toegevoegd door Alyt
bron: Allerhande
- 400 gram tagliatelle
- 1 schaaltje seizoensmelange (paddestoelen, 150 gram)
- 1 bakje oesterzwammen (150 gram)
- 6 eetlepels olijfolie met witte truffelaroma (fles 250 ml)
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 teen knoflook (fijngesneden)
- 8 gedroogde tomaatjes op olie (fijngesneden)
- 1 zak verse spinazie (300 gram)
- 1 zakje geschaafde Parmezaanse kaas (40 gram)
Maak de paddestoelen schoon en snijd in plakjes.
Verhit 3 el olie in de wok. Bak de ui en knoflook 1 min. Voeg de paddestoelen toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomaat en de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Schep de rest van de olie door de afgegoten tagliatelle.
Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Strooi de kaas over de tagliatelle.
Lekker met een tomatensalade met balsamicodressing.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten