toegevoegd door Alyt
bron: Koken met Janny, dagblad de Stentor
- 6 eieren
- zout, peper
- ca. 125 g salami, stukje
- 1 bol mozzarella
- 1-2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- enkele sprietjes bieslook
Klop de eieren in een kom los en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de salami in zo klein mogelijke blokjes. Hak de mozzarella klein.
Meng peterselie en Parmezaanse kaas door de losgeklopte eieren en spatel er de salami en mozzarella door. Knip hierboven de bieslook klein.
Schenk het eimengsel in een ingevette ovenschaal.
Bak de frittata in de oven in 30 minuten goudbruin en gaar.
Serveer de frittata op een stuk boerenbrood waarop wat knapperige sla gelegd is.
Serveer er een frisse sla bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten