21 november 2021

Gevulde puntpaprika met tonijn

2 personen    45 minuten

  • 2 grote puntpaprika's
  • 1 kleine rode ui
  • 1 blikje tonijn
  • 150 gr feta
  • handjevol platte peterselie
  • peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Was de puntpaprika's en snijd ze doormidden. Verwijder de zaadlijsten.
Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kommetje.
Pel en snipper de rode ui, hak de peterselie fijn en verkruimel de feta.
Voeg dit bij de tonijn en hussel goed door elkaar.
Breng de tonijnvulling op smaak met wat peper en zout.

Leg de paprikahelften in een ingevette ovenschaal en verdeel de tonijnvulling erover.
Rooster de gevulde puntpaprika in ongeveer 20 - 25 minuten zacht in de oven. 

Lekker met rijst of couscous.


Geen opmerkingen: