toegevoegd door Alyt
bron: Allerhande
- 300 g rundergehakt
- 4 uien, in halve ringen
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- 1 bakje champignons (250 g), in kwarten
- 3 kruidnagels
- 1 el azijn
- 1 runderbouillontablet
- 300 g zilvervliesrijst
Voeg de uien toe en bak 5 minuten mee.
Voeg de tomatenpuree, champignons, kruidnagels, azijn, het bouillonblokje en 300 ml water toe. Roer door, breng aan de kook en zet daarna het vuur laag. Laat 15 minuten op laag vuur zachtjes koken.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de rijst met de gehakthachee. Lekker met sperziebonen.
Je kunt de hachee 1-2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten