18 maart 2013

Spaghetti met romige pestosaus

4 personen    15 min
door Edwin

  • 300 g spaghetti
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 schaaltje rundergehakt (ca. 250 g)
  • 1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 pakje koksroom (200 ml)
  • 6 eetlepels rode pesto
  • 100 g geraspte parmezaanse kaas
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Olie verhitten in braadpan. Gehakt in ca. 4 minuten rul bakken. 
Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. 
Tomatenpuree toevoegen en ca. 1 minuut bakken.  
Koksroom en pesto toevoegen. Geheel aan de kook brengen en ca. 2 minuten zachtjes koken. 
Op smaak brengen met zout en peper.
Spaghetti met saus serveren en kaas erover strooien.

Geen opmerkingen: