- olijfolie
- knoflook
- 2 blikken tomatenblokjes
- snufje kaneel
- Basilicum
- 2 aubergines
- 2 bollen mozzarella
- cherrytomaatjes
- Parmezaanse kaas
Verhit wat olie in de pan en bak de knoflook zacht. Voeg de
tomatenblokjes en de kaneel toe en laat alles een kwartiertje pruttelen.
Breng op smaak met basilicum en zout en peper.
Snijd de aubergines in plakken, smeer ze in met olie en bestrooi ze
met zout en peper. Verhit een grillpan en gril de aubergineplakken aan
beide kanten tot ze zacht zijn.
Schenk wat van de tomatensaus in een ovenschaal, leg er een laag
aubergines op, dan een laag mozzarella en kerstomaatjes. Scheur er nog
wat basilicum over en rasp de wat Parmezaanse kaas over de schotel.
Bak de schotel in 30 minuten in de oven. Dek eventueel af met aluminiumfolie als het te bruin dreigt te worden.
Lekker met pasta of ciabatta.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten