5 april 2013

Pestospaghetti met tomatensaus en feta

4 personen    25 min
door Edwin

  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 grote wortel, geraspt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 blik tomatenblokjes (400 ml)
  • 300 g volkoren spaghetti
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 100 g fetakaas, verkruimeld
Ui en wortel 5 min. in olie in braadpan fruiten. Tomaten aan groenten toevoegen en geheel 10 min. afgedekt laten sudderen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper
Intussen in grote pan ruim water en beetje zout aan de kook brengen en spaghetti hierin in 10-12 min. beetgaar koken.
Spaghetti in vergiet laten uitlekken, overdoen in kom en mengen met pesto.
Tomatensaus over vier borden verdelen. Spaghetti op saus leggen en bestrooien met feta.

Geen opmerkingen: