5 april 2013

Gegratineerde kaastortilla

4 personen    30 min
door Edwin 

  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 teentje knoflook, gepeld en fijngehakt
  • 2 lenteuitjes. in smalle ringen
  • 2 eetl. olijfolie
  • 100 g mais
  • 4 tortilla’s
  • 1 potje salsa (8 eetl.)
  • 100 g jong belegen kaas, in plakken
  • 2 eetl. gehakte koriande of 2 theel. gedroogd
  • 100 g geraspte kaas
Roerbak de paprika, knoflook en bosui 3 minuten in hete olijfolie en schep de uitgelekte mais erdoor. Verwarm de tortilla’s even in een koekenpan of warme oven.
Bestrijk de tortilla’s met de helft van de salsa. Leg de plakken kaas erop en verdeel de paprika-mais-vulling met 1 eetlepel koriander erover.
Rol de tortilla’s met vulling op en leg ze naast elkaar in een ovenvaste schaal. Strijk de rest van de salsa erover en bestrooi met geraspte kaas.
Laat de kaas even smelten onder een warme gril en serveer het gerecht met de rest van de koriander.

Geen opmerkingen: