- 1 pak aardappelschijfjes (700 gr)
- 4 el (olijf)olie
- 1 tl gedroogde rozemarijn
- 1 bakje champignons (250 gr)
- 1 pot augurk slices (330 gr, Kühne) (zoetzuur)
- 4 slavinken
- 450 gr bladspinazie (diepvries)
Champignons in vieren snijden. Kwart van augurkschijfjes fijnsnijden.
Olie in ruime koekenpan verhitten, slavinken platdrukken en in ca.
15 min. bruin en gaar bakken. Laatste 5 min. champignons en 1 tl
rozemarijn meebakken. Op het laatst rest van de augurkschijfjes
toevoegen. Even laten doorwarmen.
Ondertussen spinazie in grote pan op een matig vuur ontdooien en
verhitten. Fijngesneden augurk, zout en peper naar smaak toevoegen.
Slavinken in plakken snijden. Spinazie, aardappeltjes en plakjes slavink met champignons en augurk over 4 borden verdelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten