- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- olie
- 400 gr kipfiletshoarma
- 1 blikje mais
- 1/2 krop ijsbergsla
- 2 dl mayonaise
- 1 dl tomatenketchup
- 2 teentje knoflook
- 4 grote of 8 kleine wraps
Snijd de paprika en ui in kleine blokjes.
Verhit wat olie in een pan en bak daarin de ui en paprika. Voeg de
kipfilet toe en bak het vlees knapperig en gaar in 6 à 8 minuten.
Laat de mais uitlekken en voeg dit toe aan het vlees. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Klop een saus van de mayonaise, tomatenketchup, uitgeperste knoflook en wat zout en peper.
Verdeel het vleesmengsel over de wraps en verdeel er wat sla over.
Serveer de saus erbij.
Variatie:
Leg de gevulde wraps, zonder sla, in een ovenschaal, strooi er wat geraspte kaas over en zet de schaal even onder de gril.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten