18 april 2013

Spaanse aardappelschotel met chorizo

3 - 4 personen    45 minuten
toegevoegd door Alyt

  • 700 gram aardappelschijfjes
  • 250 gram cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 rode paprika, in kleine reepjes
  • 1/2 rode peper, fijngehakt (optioneel)
  • 300 gram chorizo, in kleine blokjes of plakjes
  • 100 gram zwarte olijven, in ringetjes (optioneel)
  • 1 pot Aardappel Anders Tuinkruiden Knoflook (390 ml)
  • 2 theelepels gedroogde tijm
Verwarm de oven voor op 200°C
Meng de aardappelschijfjes, cherrytomaatjes, paprika reepjes, chorizo en eventueel rode peper en olijven in een ruime ovenschaal.
Voeg de Aardappel Anders toe met de tijm en schep alles goed door elkaar.
Bak het gerecht in de oven goudbruin en gaar in 20 - 30 minuten.

Geen opmerkingen: