- 1 venkel
- 3 bosuitjes
- groene asperges
- bloemkool
- snijbonen
- courgette
- sperziebonen
- doperwten
- tuinbonen
- olijfolie
- 1 blik gepelde tomaten
- kippenbouillon
- pasta (bijv. gebroken spaghetti)
Mix de tomaten fijn en vul aan met kippenbouillon tot 2 liter. Voeg dit toe aan de gebakken groente. Voeg ook de pasta toe.
Kook de soep tot de pasta gaar is.
Neem een aantal lepels van de soep en mix dit fijn om de soep wat meer gebonden te maken.
Strooi aan tafel fijngesneden basilicum over de soep of breng de
soep aan het eind van de kooktijd op smaak met een eetlepel pesto.
Strooi aan tafel geraspte Parmezaanse kaas over de soep.
Zachte groente zoals doperwten, tuinbonen of de koppen van de
asperges kunnen ook tegelijk met de pasta aan de soep toegevoegd worden
en zo meekoken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten